Barefoot inlägg

Artikelnr INALY-PAD
11,00 €
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Med dessa kan du ersätta inläggen eller använda dubbla vid behov. De är lätt trimmade med en vass sax.

Rubberfoam :
Ganska fast och god stötupptagningsförmåga. Använd den för att ändra/flytta sadeln, dvs lyfta den antingen i främre eller bakre så att den sitter i nivå på hästen. Om hästen har mycket breda skuldror eller framträdande manke bör du använda extra stoppning i den bakre delen för att hålla sadeln på plats. Om din häst är krupphög , placera extra stoppning i fram. Placeras närmast sadeln.
Tvärsnittsdata tjocklek: 12 mm

PU-skum :
Mjukt och mer eftergivligt än rubberfoam, bra till jämna ut eventuella tryckpunkter och ojämnheter längs hästens rygg som förhårdnader/små knölar. Placeras närmast hästens rygg.
Tvärsnittsdata tjocklek : 15 mm

Memory Foam:
Ett material som påminner om Tempur. Det formar sig efter häst och sadel och återgår till ursprungsform när trycket från ryttaren upphör. Materialet är extremt stöt upptagande, tryckfördelande och formbart. Rekommenderas till tunga ryttare, känsliga ryggar, svårt sadelläge eller till ridning då man sitter till häst länge.
Tjocklek : 20 mm

Heavy Duty:
Extremt stötdämpande och tryckfördelande med en tunn Polyurethanplatta i mitten. De rekommenderas till distansryttare och andra som rider långt/länge. Dessa går inte att klippa till önskad form då de är klädda med ett tyg.
Tjocklek: 20mm

Alla sorter levereras i par!

Spara denna produkt för senare användning

© Sadelergonomi Åland created with Wix.com

Call us today

to book an evaluation
+358(0)40-577-8132

 

Address

Torpvägen 86
AX-22270 Eckerö
ÅLAND FINLAND

Socialize with us

  • facebook-square
  • RSS - Black Circle
  • youtube-square